Fredag

Ojojoj vad dålig uppdatering det var här! Jag ber så hemskt mycket om ursäkt, men jag måste skylla på att mamma har snott något kort från laptopen så jag kan inte använda den. Jag hoppas på att det snart är åtgärdat, men tills vidare får ni leva med att det är rätt dött här.
Nu ska jag vara lite social med Emma, ha det gott!

Trött

Det blir långa dagar nu när vi är ute på praktik. Och det tär verkligen på kroppen. Fötterna ömmar och ryggen värker. Jag längtar faktiskt tillbaka till skolan. Imorgon är sista dagen, sedan kör vi bara på torsdagar och fredagar. Skönt.

Just nu ligger jag i sängen med laptopen. Det är det enda jag orkar göra för tillfället. Lyssnar på lite musik som Emilie har skickat och mullar jordnötter. Om en timma börjar handbollen och när den är slut så tänker jag faktiskt gå och lägga mig. Ingen händelserik kväll kanske. Jaja, vi hörs imorgon!

Gäsp.



Så här känner jag mig just nu.

Ganska nära somna-stående-stadiet.

Jag måste verkligen sova. Godnatt!

Onsdag

Fick med mig en massa överblivna hallonrutor hem ifrån praktiken. Dom ska jag mumsa i mig framför Sverige- Kuwait matchen som börjar om en liten stund. Kan det bli bättre?


Fix & trix

Allvarligt talat, jag måste verkligen fixa till inställningarna för kommentarerna. Man kan inte se vem som har skickat en kommentar om man inte markerar hela texten. Och jag kan inte hitta den rätta "koden" för att ändra textfärgen. Så otroligt frustrerande! Jag blir galen. Vi får se om jag orkar sätta mig ner och rätta till det ikväll. I sånna fall blir det nog en total make over här. Det kan bli spännande :)

Nu väntar handboll, Sverige-Spanien.

Måndag

Gosh, vad jobbigt det var att gå upp imorse.. Snart ska jag åka in till praktiken och sen måste jag verkligen gå upp på stan och köpa smink. Längtar redan tills jag får åka hem och sova igen!


Helgen

Då var det söndag igen. Den här helgen har liksom alla andra gått alldeles för fort.

I fredags var jag inne i Örebro med Annie och käkade på dyr restaurang och såg Twilight på bio. Filmen var grym! Jag hade väldigt höga förhoppningar på den när vi klev in i biosalen och dom blev överträffade med råge!

Idag och igår var jag med Emma och vi har varit ute och gått en sväng och nördat vid facebook. Snacka no life. ;)

Nu blir det handboll på Tv4, See ya later!


Ännu mer bilder










Några bilder från Sälen 8/1-11/1


Jessica, Jag & Emma


Pleffen, Hoffa & Offern



Ivar & Pulven



Hoffa & Mackan



Malin


Dagens



Jimmy Eat World- Pain



Red Jumpsuit Apparatus- Face Down

Klock´s ticking..

Klockan börjar närma sig biotime, och jag sitter nu och försöker trixa ihop en snygg sminkning. Håret tänkte jag vänta med tills Annie kommer om cirka en timma och kan ge mig några bra tips om vad jag ska ha för frisyr. Jag ska även försöka sätta upp en snygg frisyr på henne. Gode gud, hur ska det gå? Jag är bra på att fixa håret på mig själv, men att göra det på någon annan har jag aldrig provat. Det kan gå hur som helst!

Klant som hon är så glämde hon så klart kameran hemma så nu ska jag försöka låna mammas digitalkamera så att vi kan föreviga kvällen. Jag tror att vi kommer att ha kanonkul! Först middag, antingen kinamat eller något gott på Jensens, och sedan bio och eventuellt fest. Watch out Örebro, here we come!


Äntligen fredag!

Godmorgon solstrålar!

Vad härligt det var att få ta en riktig sovmorgon idag! När jag vaknade upp så möttes jag av en strålande sol och klarblå himmel. Wonderful! Dock så visar min termometer på -9 så jag är glad att jag inte behöver lämna den varma sköna lägenheten.
Idag ska jag och Annie göra ett sista försök att ta oss in till Örebro på bio. Men tills dess ska jag städa, duscha och fixa fram kläder. Bloggar senare, ha en underbar dag! Puss!

Bad hairday?

Annie och jag kom på idag att vi skulle färga mitt hår. Det blev en liten impulsgrej att vi sprang iväg och köpte hårfärg och började fixa och trixa. Tyvärr så fegade jag ur när vi satt och drog slingor ut hättan. Vad mesig jag är ;)

Så här vill jag att mitt hår ska se ut igen!

Call me a bitch 'cause I speak what's on my mind


Haha

Jag kom precis på mig själv med att sitta och nynna på någon konstig melodi. Jag kände igen den så väl men kunde inte plecera in var jag hade hört den. Och nu kom jag på det!
Är det någon som minns kaninen som satt i en spelautomat vid ingången till gamla Marieberg? Den sjöng i alla fall en sång, och den låten har jag gått och nynnat på hela dagen! Jag förstår inte hur jag kan komma ihåg en visa som jag inte har hört på flera år!? :D

Tråktråk

Fick sluta tidigt på praktiken idag igen. Det är tredje dagen i rad som jag har åkt hem innan klockan elva. Det är jättefå konferenser den här veckan, så imorgon behöver jag inte ens gå dit. Hur skönt är inte det på en skala? Det blir långhelg för min del!
Mitt problem är dock att det inte finns ett skit att göra hemma. Alla är i skolan/ på praktik, och jag har redan varit inne på msn, bilddagboken, efterfesten, facebook, bloggkoll- you name it! Och det är stendött överallt.
Vad göra..?

Praktik..

Jag är väldigt förvirrad angående min praktikplats. Under mina första två dagar på City Konferenscenter var min handledare en riktig surfitta, rent ut sagt, och jag bestämde mig direkt för att hitta en ny plats. Men under mina två senaste dagar har hon varit jättetrevlig. Helt omvänd! Frågan är ju nu om man ska byta praktik eller stanna kvar och hoppas på det bästa? Jag kan verkligen inte bestämma mig..


Godkväll allihopa!

Nu har jag gjort ett litet ryck med städningen och oj, vilken skillnad det blev! Tvätten är tvättad och nu återstår bara att vika in allt i garderoben. Men det kan vänta i någon timma till för nu ska jag titta på den sista halvtimman av house. Grymt bra! Ni andra får ha en underbar kväll!


Bombnedslag.se

Okej, jag erkänner. Jag tog aldrig reda på packningen i Söndags. Jag var för trött. Och det blev precis som jag förutspådde. Sminket, alla smycken och resten av innehållet i neccessären ligger utspritt över skrivbordet, alla snowboardkläder, skor och vanliga kläder ligger slängt på golvet i hela rummet. Detta är vad jag kallar kaos. Och för tillfället är jag verkligen inte sugen på att städa. Om jag ska erkänna så sitter jag faktiskt klistrad vid facebook och försöker lista ut alla funktioner. Det går inte så bra.. Ska det verkligen vara så här krångligt!?

Monday

Nu är den första dagen på veckan nästan avklarad. Jag har spenderat den i Örebro på City Konferenscenter, min praktikplats. Jag funderar allvarligt på att byta till en annan. Handledaren driver mig till vansinne, tiderna är helt sjuka och arbetsuppgifterna är tråkiga och enformiga. Fy. Jag tänkte i alla fall stanna veckan ut innan jag bestämmer mig, men det lutar skarpt åt ett byte.

Idag har jag tagit mig i kragen och skaffat facebook. Liksom med bloggen så var allt Loiuses idé. Jag fattar verkligen inte ett skit måste jag erkänna! Antagligen lär jag mig väl med tiden, men just nu är jag riktigt förvirrad. Haha! Jag är kanske inte världens mest tekniska kvinna ;)

Stagedive och Lille Katt

Som sagt: Helgen har varit galen. Den har kantats av "Stagedives" och lille katt-allsång. Låter det konstigt? Det var det också. Här kommer en "kort" resumé av dagarna:

Torsdag:
Kom fram till Sälen ca klockan sju. Tre av grabbarna var redan där och framåt tio så ramlade gänget från Stockholm in, så då blev vi tio pers som skulle trängas i den lilla stugan. Det finns nog egentligen inte så mycket att skriva om torsdagkvällen.  Alla partade, spelade biljard, sjöng och var glada. Great night! Några av oss försökte lägga oss vid halv två för att vi var så otroligt trötta, men det gick inte så bra.

Fredag:
På fredagen gick vi som skulle åka skidor upp hyffsat tidigt. Vi var fyra stycken som satte oss i bilen och for till Kläppen och de andra stannade kvar i stugan. Eftersom det inte fanns ett skit att äta hemma så letade vi genast reda på ett matställe. Vädret var underbart och efter en härlig dag åkte vi hem igen och möttes av: Bombnedslag. Jag förstår inte hur de hade hunnit ställa till det så mycket på bara ett par timmar!
Kvällen blev ganska lik den föregående, fast lite ännu bättre. Några drog iväg till krogen en sväng, men eftersom jag och Emma är för unga så stannade vi hemma med resten.

Lördag:
På lördagen bestämde vi oss för att åka till Tandådalen. Vädret var även denna dag helt perfekt för skidåkning, och den flög förbi alldeles för fort. Vid fyra gav vi upp åkningen för att försöka hitta ett badhus så att vi kunde få ta oss en dusch. Duschen i stugan var nämligen sönder så vi kände oss brutalt snuskiga och ofräscha. Tänk er att ha gått i nästan tre dagar utan att ha fått tvätta sig. Inte mysigt! 
Efter badet så packade vi in oss i bilen igen för att åka och käka, och tror ni inte att polisen stannar oss för nykterhetskontroll!? Vi hade så fullt i bilen så jag satt i knät på den i framsätet, och sånt brukar inte uppskattas av farbror blå. Jag lovar att mitt hjärta stannade! F*tta, nu kommer vi att åka på en saftig böter tänkte jag, men det verkade inte som att dom såg att vi var två i framsätet, konstigt nog. Dom sa åtminstone ingenting om det. Skapliga turen va! Det kunde ha blivit lite jobbigt!

När vi kom tillbaka till stugan så laddade alla upp rejält för den sista kvällen. Och jäklar vad det spårade. Det var allt från Stagedives och lille katt-sången till underklädesbiljard. Haha, hur kul som helst!
Klockan fem somnade jag med vetskapen om att när jag vaknade igen så var det dags att städa upp allt som vi har ställt till med. Och det var inte lite!

Söndag:
Vaknade, städade, åkte hem.

GreatGreatGreat Weekend!

Jag undrar bara hur de ska kunna förklara för ägaren till stugan att skotern, ett element och lite andra småsaker är trasiga..

Att packa upp..

Att packa upp väskorna när man har varit borta är aldrig ett roligt arbete. Man måste sortera bort all smutstvätt, vika alla kläder som ska in i garderoben och ställa tillbaka alla småsaker på sin rätta plats. Och gör man det inte direkt, så blir allting liggande i en stor hög på golvet tills man lyfter sig i kragen och tar rätt på det en vecka senare. Och det vill man ju inte. Så behöver jag berätta mer om vad jag ska roa mig med den närmsta halvtimman?

Jag måste även tillägga att jag hade rätt angående mängden saker jag hade med mig. Det var på tok för mycket. Att man aldrig lär sig!

Just ja,

Bilder. Det kommer upp lite senare! Idag ska jag verkligen försöka att få in dom på datorn. Om det så ska ske med våld!

"Fy fan vad dyrt!"

Oh herregud, vet ni hur utmattad jag är? Jag har haft världens bästa helg uppe i sälen, och det känns minsann i kroppen. Sömn har det varit stor brist på och det är väl kanske inte så konstigt. När man bor tio pers i en liten stuga så blir det garanterat en stor dos härj och svineri, och vi sköningar lyckades ganska bra med det vill jag påstå. Jag ska försöka ta en liten tupplur nu, och sedan får vi se om jag lyckas peta ner ett par rader om våra.. Bedrifter. Hehe.. Tvivlar på att vi någonsin kommer att få låna den där stugan igen!

Bye bye!

Nu drar jag in till praktiken och sedan bär det direkt av till sälen. Jag tror inte att jag hinner skriva något mer idag, så vi hörs när jag kommer hem igen på söndag! :D Puss!

Sälen

Hu, packning är jäkligt jobbigt. Man packar alltid för mycket eller för lite. Aldrig lagom. Anledningen till att jag packar är att jag troligtvis drar till sälen imorgon direkt efter praktiken. Jag hoppas verkligen att allt går vägen och att det blir som planerat. Jag är taggad!


Ve och fasa,

SKOLAN BÖRJAR IMORGON!! Iiihh!


Bio

Imorgon ska jag och Annie göra ännu ett försök att åka in till Örebro och titta på bio. Sist så missade jag bussen så vi tvingades hyra film istället, Men imorgon- då jäklar! :D

Min start på året,

De senaste fyra dagarna har varit toppen! Jag och Emma har lånat mr P:s lägenhet medans har var bortrest några dagar, och vi har haft så jäkla kul! Jag önskade att vi hade tagit lite bilder, men det glömde vi bort tyvärr. Här kommer en liten kort sammanfattning om vad vi har pysslat med.

Onsdag:
Nyår, middag hemma hos Emmas bror tillsammans med honom och några av hans vänner, sedan fest. Definitivt en lyckad kväll! I vanliga fall så brukar det vara en massa bråk och tjafs, men vi slapp det i år, tack och lov!

Torsdag:
Vaknade klockan halv ett och gick och köpte bakismat och andra nödvändigheter. I övrigt spenderades dagen i soffan framför en massa filmer och 2,5 män. Fick påhälsning av hennes bror framåt kvällskvisten och sen däckade vi som döingar klockan halv fyra.

Fredag:
Vaknade HALV TVÅ! Har aldrig vaknat så sent i hela mitt liv! Vi slängde oss upp och började städa i lägenheten och gjorde oss i ordning för kvällen. Vid åtta droppade det in några kompisar för förfest och sedan drog vi vidare till ett annat party. Hade en skitkul kväll faktiskt, roligare än många andra fester jag har varit på. (även om förfesten faktiskt var bäst ;).. )

Lördag:
Städning. Igen. Sen har vi softat hela dagen och nu på kvällen har vi haft lite tjejmys med hanna och sofia. Ost och kex och en massa skitsnack bjöds det på, lovely!

Fredag

Bad update här, men jag har varit lite upptagen de senaste dagarna! Jag skriver mer imorgon för nu ska jag göra mig i ordning och sen blir det feest! Ha det så bra ikväll, Puss!


RSS 2.0