Godmorgon!

Är det bara jag som känner att våren börjar närma sig? Solen skiner och temperaturen börjar äntligen stiga litegrann! Jag längtar galet mycket efter att få gräva fram skinnjackan och vårkläderna ur garderoben. Raggsockor, halsdukar och vinterjackor börjar kännas uttjatat, nu går vi mot en ljusare tid på året. Jag gillart!


Girls just wanna have fun!


I´m in love


Övningskörning

Nu ska jag äntligen börja ta tag i övningskörningen ordentligt! Det är knappt två månader kvar till min artonårsdag och jag har inte kommit igång på riktigt än. Om jag vill vara klar med körkortet till sommaren så får jag nog ligga i nu!


:(

Buhu, min telefon är inne på lagning och jag känner mig totalt handikappad utan den. Tragiskt hur beroende man är. Flyt som jag har så fungerar så klart inte min gamla telefon heller. Jag har taskig mobilkarma! Vi får väl se om Uffe kommer ihåg att han lovade att låna mig sin gamla mobil och tar med den hemifrån sig i eftermiddag. Annars får jag klara mig ännu en dag utan sms och allt vad det nu är.. Hoppas verkligen att han inte har glömt!

Måndag

Puh. Nu är min jobbansökan färdig och (snart) ivägskickad och bokrecensionen om Anne Franks Dagbok är halvklar. Jag tycker att jag har varit duktig idag! Det är så skönt när man äntligen kan lägga allting åt sidan och känna lugnet över att man är färdig. Att man inte längre har någon press på sig över att få in allt i tid. Jag älskar den känslan! Så nu ska jag skriva färdigt min recension så att jag kan lägga mig och sova. Godnatt på er!

Yesterday

Sjukt kul kväll igår! Jag har aldrig trott att charader skulle kunna vara så roligt! Bilder kommer förmodligen inom en snar framtid!


Ladies night





Tjejkväll at Hannas place tonight. Ska bli skooj!

...

...40% av alla kvinnor har någon gång slängt en sko på en man.

Haha, what?

Vem fan har gjort den statistiken?

Eller rättare sagt, vem KOM PÅ IDÈN att göra den statistiken?!

Ibland är folk bra roliga.

Skotring

Jag och Emilie har åkt skoter idag! Gud vad roligt det var! Vädret och snön var perfekt! Att skotern var från typ medeltiden och att den knappt gick att svänga med om man inte klev av och drog den var en annan sak. Att den dog under åkturen är jag också villig att ignorera. Vi fick oss en liten runda så jag är nöjd!


Drömresmål

Okej, hur härligt ser inte det här ut? Definitivt ett ställe som jag skulle vilja besöka!


SATC



Har spenderat större delen av kvällen med att titta på Sex and the City. Jag och Annie har kört ett litet maraton, och så fort hon kommer tillbaka imorgon så ska vi fortsätta med det. Jag skulle vilja titta vidare redan nu, men eftersom jag inte kan köra utan henne så får jag gott vänta och slå på samma avsnitt som jag redan har sett en gång. Men det spelar ingen roll, Det är ju sjukt bra!

Mmm!



Jag och Emma har bakat paj idag, banan&jordgubbspaj. Hur gott som helst! Att dessutom toppa det med lite mörk choklad är en riktig höjdare! Himmelskt gott!

Kevin Rudolf ft. Lil Wayne- Let It Rock



Min nya favoritlåt, utan tvekan! hur grym är den inte? :D

Mitt nya liv

Kom precis hem från min långpromenad med Emilie. Jag har bestämt mig för att börja träna igen så jag ringde henne i förmiddags och släpade med henne ut i snöovädret. Det var riktigt mysigt att pulsa runt i allt det vita och snacka en massa skit. Dessutom känner man sig ju himla duktig när man kommer hem efter en två timmar lång promenad! Enda nackdelen med dagens tur var att det var så förbaskat halt ute så jag drattade ju såklart omkull, landade rakt på ryggen och nästan tappade luften. Är ganska öm nu faktiskt för det var en ordentlig smäll! Så typiskt mig!
Imorgon har vi bestämt att vi ska vi gå och simma och sola i badhuset efter skolan, och sedan ska jag verkligen försöka att motionera en liten stund varje dag. Man mår ju så himla mycket bättre när man håller igång! Det är något som jag upptäckt först efter att jag lade av med innebandyn. För att vara lite extra duktig ska jag även sluta äta så mycket onyttigheter. Inget snask förutom på fredagar! Good luck med det!


Hela Sveriges befolkning går på crack ikväll!

Det var Emilies kommentar om att Caroline af Ugglas gick vidare i melodifestivalen ikväll. Och jag måste hålla med henne. För allvarligt talat, var det någon som tyckte att hon var bra? Katastrofal, skulle jag säga. Haha, snacka att melodifestivalen har spårat ur! Nej alltså. Vet inte ens varför jag tittar på skiten. Dock måste jag ge ett plus till programledaren Petra Mede, hon var rätt skön!

IQ Fiskmås?

Haha, jag hittade den här konversationen på Amandas blogg. Den är från när Jag, Hon och Anna var och handlade på Ö&B. Vi är kanske inte helt smarta alla gånger, men gud vad roligt vi har tillsammans!

Anna: Vad kostade blocket?
Jag: 22.
A: Va?
J: 22.
A: Va?
J: 22.
A: Va?
J: Ja? Eller vad frågade du?
A: Vad kostade blocket?
J: MEN 22 SÄGER JAG JU!!!


Tråktråktråkigt


Usch vilket väder vi har va? Riktigt vinterrusk. Man ser ju knappt handen framför sig i all dimma! Okej, rätt grov överdrift. Men jag ogillar verkligen sånt här väder. Bläää! Tror nog att de flesta håller med mig! Sommar och sol ska det vara! Nej nog med vädersnack. Jag ska dricka upp mitt rabarb-&vaniljté och bädda ner mig i soffan framför MTV. See ya later!

Sommarjobb

Jag är på jakt efter ett sommarjobb, och hoppas att jag kommer få det precis lika bra som förra sommaren. För det finns väl inget roligare än att jobba med sina bästa vänner? :)












Idiotiska saker berättade på ett fint sätt

Jag lider för tillfället av en extrem bloggtorka. Kommer inte på något att skriva. Jonte ska nu hjälpa mig med inspirationen via msn. Återkommer med resultatet!

Jessica & Amanda- Den stora flykten..



Haha, är man dumma så är man! Tummen upp!

Matematikproblematik

Jag har den här terminen börjat läsa matte B på mitt individuella val. Jag tror att jag börjar ångra att jag valde det nu. Visst har folk sagt att B-kursen är svår, men att den var så här svår förstod jag inte! Jag har spenderat större delen av eftermiddagen tillsammans med pappa, med näsan begravd i matteboken. Och inte känner jag mig det minsta klokare för det. Att jag inte var någon Einstein på att räkna hade jag redan listat ut, men just nu känner jag mig skitblåst. Hur svårt kan det vara?!


Måndag

Sådärja! Nu står datorn åter igen till mitt förfogande! Det har varit skönt att ta en liten paus från allt vad datorer och internet heter ett par dagar, men nu är jag tillbaka! Jag har inte så mycket att skriva idag. Saknar lite inspiration och det händer inte så mycket i mitt liv just nu. Så jag ska försöka skriva ett par rader imorgon och hoppas på att fantasin flödar lite bättre då. Later alligator!

RSS 2.0