If i were a boy

If I were a boy, even just for a day
I'd roll out of bed in the morning and throw on what I wanted and go
Drink beer with the guys, and chase after girls
I'd kick it with who I wanted and I'd never get confronted for it
Cause they stick up for me

If I were a boy
I think I could understand
How it feels to love a girl
I swear I'd be a better man
I'd listen to her
Cause I know how it hurts
When you lose the one you wanted
Cause he's taken you for granted
And everything you had got destroyed

If I were a boy, I would turn off my phone
Tell everyone it's broken so they think that I was sleeping alone
I'd put myself first and make the rules as I go
Cause I know that she'd be faithful, waiting for me to come home
To come home

It's a little too late for you to come back
Say it's just a mistake, think I'd forgive you like that
If you thought I would wait for you
You got it wrong

But you're just a boy
And you don't understand
How it feels to love a girl someday
You wish you were a better man
You don't listen to her
You don't care how it hurts
Until you lose the one you wanted
Because you've taken her for granted
And everything you had got destroyed

But you're just a boy

LOV!

Nu är det äntligen här, det efterlängtade HÖSTLOVET! :D Det har jag firat med en ny klänning och sex par örhängen. Det var jag värd efter allt slit! Jag har inte kunnat uppdatera på ett par dager eftersom datorn hemma också verkar ha tagit höstlov, men nu har jag hittat en som fungerar och tänkte slänga in ett litet inlägg. Just nu sitter jag och försöker plugga lite turism. Det går sådär. Man är ju inte direkt pluggsugen första dagen på lovet. Men å andra sidan är det fruktansvärt skönt när man är färdig och slipper tänka något mer på skiten. Jag hoppas att jag hinner färdigt med det innan jag ska träffa Annie. Vi har hyrt en rulle som jag verkligen hoppas är sevärd. Ps, I love you tror jag att den hette. Jag håller tummarna!

Onsdag

Bara två dagar kvar till lov nu. Veckan hittills har bara rusat förbi och jag hoppas att fallet blir så även för de två dagar som är kvar. Nu har jag precis plockat upp lite smågrejer på rummet så det är rent och fint igen och snart ska jag kila upp till Emilie. Finns inte så mycket att skriva känner jag, Så ha en bra dag!

Helgen

Helgen har varit sjukt bra! Jag och Emma satt under fredagen bara hemma och snackade, tittade på film och åt gott. Enda gången vi lämnade lägenheten var när vi skulle bort och köpa glass. Skulle tippa på att det inte är varje dag som någon kommer in på Berra Burra och köper 11 stycken piggelin..?
Under lördagen så hade vi ännu en myskväll, fast denna gång hemma hos några vänner. Det blev spel, dricka och annat smått och gott. Så sjukt lyckad kväll även det. Och ännu en gång så fick Berra Burra storbesök, men den här gången köpte vi faktiskt bara tio stycken piggelin... En annan höjdare under kvällen var Emmas och Alex korvätar-tävling. det var en ganska intressant syn må jag säga. Under söndagen var det planerat att vi skulle dra iväg ett gäng och spela badminton men istället blev det häng hemma hos Alex.
Jag får tacka för en god helg, det bör definitivt göras om!

Idag har vi haft prov i engelska affärskommunikation, det tog cirkus en halvtimma att genomföra och sedan dess har vi haft håltimma. Vi börjar igen vid halv tre och det är ju inte precis tokroligt.. Men jag och Amanda har försökt slå ihjäl lite tid med en runda på stan och jag hittade faktiskt ett par jeans på cubus för 200 spänn! Det är inte dåligt det! Sen blev det käk på La Baguette och nu sitter vi i skolan igen i väntan på lektion. Meeen, Ha det gött, för nu ska jag vara lite social med Maandy. PUSS!

Godmorgon

Vaknade upp med ett riktigt toppenhumör idag! det är fint väder ute, och så kändes det så underbart att vakna upp i ett nystädat rum. Man behöver för en gång skull inte få dåligt samvete över de gigantiska klädhögarna på golvet och i soffan.

Det blir nog lite ändrade planer för dagen. Istället för min hemmadag så blir det nog en liten spa-kväll med Emma. Hon fick nämligen det i present av mig när hon fyllde år. Så vi tänkte göra ansiktsmasker, ha lite massage, göra manikyr och sånna saker som man lite hinner eller orkar göra i vanliga fall. Det ska bli toppenmysig! Enda problemet är att vi måste få tag på någonstans att vara, det är ju inte så kul när det springer runt massa folk överallt. Så vi tänkte kanske låna hennes pojkväns lägenhet medan han är i Stockholm. Vi får se om det går att ordna. :)




I regnrusket

Aah, hittade en jättefin stickad tröja på Gina Tricot som fick följa med hem. Helmysig att gosa in sig i när det är kallt ute, och så pyntar man upp den lite med en söt sjal.  Jag är jättenöjd, jag kommer bo i den där tröjan.

Imorgon är jag som sagt ledig från skolan. Studiedag. Det betyder att jag tänker ta en riktig sovmorgon och ha en mysdag med nerdragna rullgardiner och tända ljus. Kanske till och med orkar kila bort till filmhuset och hyra ett par filmer, dagen i ära. Den som lever får se. Är det någon som vill joina, så slå en pling ;)

Torsdag

Provet igår gick bra. Hoppas jag. Det firades med en runda på stan med Emilie. Inhandlade en svart t-shirt och lite underkläder. När jag kom hem så rensade jag ur garderoben på alla sommarkläder. Det kändes jättekonstigt när allt helt plötsligt var borta. Det blev så tomt. Så idag tänkte jag dra upp på stan med Amanda och fylla ut den lite igen. Fina grejer det.

Imorgon är det studiedag. Med andra ord: Lediga igen! Det blir en kort vecka det här, bara två dagar!

Nu ska jag skriva ett arbete om medeltiden. Toodeloo!


Dags att ta tag i det här nu

Hur mycket jag än vill önska att alla fem kapitlena skulle komma flygandes in i huvudet tills imorgon så tror jag nog att jag måste börja ge upp den tanken nu. Tillslut har jag kommit till insikten att jag måste grabba tag i skolböckerna och läsa för att det ska gå vägen imorgon. För som jag ser det  så är det det här provet som kommer att avgöra om man får ett VG eller ett MVG i kursen. Och jag vill så förtvivlat gärna ha det där M:et i början!


I väntan på ett mirakel..

Nu har jag gjort varenda repetera-fråga fram till kapitel 5 i personlig försäljningboken. Synd att jag bara kommer ihåg svaren från kapitel 1.. Egentligen spelar det ju ingen roll att jag gjort uppgifterna om jag inte minns svaren! Jag får inte in det helt enkelt! I vanliga fall sugs informationen in som en svamp, men det bara går inte idag. Det går in genom ena örat och ut genom det andra. Jag minns inte ett ord av vad jag har läst, förutom från första kapitlet. Det känns ju bra. Flera timmars pluggande fick man alltså inte ut ett skit av. Aaah. Jag vet inte hur jag ska klara provet imorgon.


Godmorgon!

Vaknade precis med världens panik. "AAAAAAH, har försovit mig! Helvete! Vad är klockan!!??"  Sen kom jag på att jag är ledig idag igen. Paniken försvann, men jag var inte alls trött längre efter det brutala uppvaknandet.  Så jag gick upp och hämtade gårdagens godispåse som jag nu sitter med framför mig. Godis smakar ALLTID som bäst på morgonen. Eller hur?

Midnight fantasy

Sitter och väntar på att Emilie ska sluta skolan nu. Jag har tröttnat på att plugga och vill ha lite sällskap. Tänkte sätta på lite te nu och slå på en film. Det får nog bli step up 2. Igen.



Den här parymen SKA inhandlas snarast! Den luktar så förbannat gott, rent ut sagt.

Bästa



With me- Sum 41

I miss you- Blink 182

Energy-Keri Hilson

Scars- Papa roach


Här är låtarna som kommer gå på repeat hela dagen.







Måndag

Är ledig idag och imorgon. FETT SKÖNT! Ettorna har brytdagar så vi andra har hemarbeten.Har precis gjort massa uppgifter i personlig försäljning så nu har jag bara ett kapitel kvar. Måste gå iväg och fixa det snart, har nämligen största provet i det på onsdag. Fem kapitel att plugga på. Saftigt. Även med mitt läshuvud så kommer det nog att bli jobbigt. Nu ska jag fortsätta jobba. Tänkte göra psykologin också om jag hinner med. Tjing!

Lördag

Ingen kommentar om kvällen igår. Det enda som behöver sägas är att jag inte var så jävla pigg när jag gick upp imorse. När min mami kom med förslaget Storstädning så tog det emot ganska rejält vill jag lova. Jag lyckades slingra mig ur det efter 45 minuter, när jag stått på knä och skrubbat hela vardagsrummet (hmm..) med ursäkten att jag hade lovat Emilie att hjälpa henne att färga håret. Så det blev helt enkelt att knalla upp till henne och Johan en stund. Håret blev faktiskt bra, och efteråt så blev det äppelpaj och vaniljsås. Det gjorde min dag, utan tvekan! Tack för det!

Nu ska jag bara njuta av kvällen, tända lite ljus och lägga mig och tänka. Om jag känner mig snäll så kanske jag till och med gosar med vovven en stund, vem vet. Så småningom kanske någon även tar tag i matlagningen, fast man ska väl inte hoppas på för mycket.

Fredag

Igår var jag på Marieberg och ikea med Amanda. I onsdags var vi också ute och shoppade, men hon hittade inte tröjan hon ville ha så det blev alltså en tripp igår med. Pengarna börjar dra iväg ganska snabbt nu känner jag, men det var det värt för det var riktigt mys! Nu ska jag skriva klart ett referat och lyssna på en massa redovisningar. Sedan blir det hem, och ikväll blir det inflyttning/nittonårs-fest. Det ska bli skooj! Take care!

Tisdag

Åter i skolan. Har precis haft matteprov och det gick nog åt skogen om jag ska våga mig på en gissning. Ska skriva ett litet arbete om nationalparker i Sverige nu, och sedan får jag åka hem. Skönt. Tänker gå och köpa fetaste påsen med godis, tända massa ljus, och dra på någon bra rulle.  Jäpp, det är min dag. Finns på mobilen!


Söndag

Äntligen har Emma kommit hem från Bryssel igen. Jag har saknat henne som tusan! Det känns som att bara för att hon var borta så hände det massa konstiga grejer, och jag har inte haft någon att tala med om det. Men nu är hon hemma igen, och allt känns genast bättre. Vad skulle jag göra utan henne? <3
Jag har fått mina parfymer som jag bad henne att köpa på båten också. Den jag egentligen skulle ha fanns inte, men hon köpte med sig en escada-parfym istället som luktar gudomligt. Sen köpte hon en Naomi Campbell parfym med som jag är skyldig min mami. Råkade sno hennes gamla.. Hah.
Ne, nu ska jag börja lägga in lite bilder på datorn. Ha det!


Energy

I wish I could rip out a page of my memory
Cuz I put too much energy in him and me
Can't wait 'til I get through this phase
Cuz it's killing me
Too bad we can't re-write our own history

Such a mystery when he's here with me
It's hard to believe I'm still lonely
Chances fading now, patience running out
This ain't how it's supposed to be

I'm having nightmares from sleeping with the enemy
How did we reverse the chemistry
I don't want us to be the end of me
This love is taking all of my energy

Now I can feel a change in me
And I can't afford to slip much further
From the person I was meant to be
I'm not afraid to walk alone
Not give it up but moving on
Before it gets too deep
Cause you're taking all of my energy

Lördag

Jag lyckades få tag på lite sällskap igår! Jag hade just klivit av bussen i Nora när jag fick sms av Annie. Hon hade precis läst inlägget på min blogg om att jag var sugen på att shoppa, och hon ville också förnya garderoben litegrann. Det var alltså bara att vända och åka tillbaka in till Örebro igen. Vi bestämde oss för att åka ut till Marieberg eftersom man i vanliga fall alltid är ute på stan. Jag hade inte tänkt att handla så mycket, var mest ute efter en mysig tjocktröja att gosa ner sig i, men det blev visst tre tröjor och två läppglans som följde med hem. Annie lyckades hitta ett par jeans, på barnavdelningen. Haha! Det är ju billigt och bra, som han sa i affären.
När vi kom hem så gjorde vi ansiktsmasker och manikyr och bara mös framför en film. Det blev även X antal koppar cappuccino.. Men det var en grymt härlig kväll! Måste göras oftare! <3


Fredag

Har precis haft min muntliga redovisning om Karlskrona. Det gick bra, vi var ju trots allt inte fler än sex personer här. Wow, vilken klass jag har, va? SEX PERSONER, det är ju helt överväldigande. Det är i alla fall skönt att ha det gjort. Man slipper gå och känna pressen över att man inte har tränat på det tilläckligt osv. 

Nu ska nog försöka få tag i någon som vill stanna kvar i stan med mig. Jag är nämligen shoppingsugen!

Ha en bra dag! / J

Nyfriserad

Nu är jag precis hemkommen från frissan. Det blev bra! Riktigt bra faktiskt! Det är inte ofta jag är nöjd direkt när jag är nyklippt, men idag känns det toppen! Jag ska snart gå in och platta det för att verkligen se hur det blev. Men på det stora hela blev det ett definitivt godkänt resultat!

Jag har precis övningskört också. Det är verkligen skitkul! Grym är jag! Eller snart kanske.. :)

You know all the right things to say

Come with me,
Stay the night
You say the words but boy it don't feel right
What do you expect me to say?

You take my hand and you say you've changed
But boy you know your begging don't fool me
Because to you it's just a game

So let me on down 'cause time has made me strong
I'm starting to move on
I'm gonna say this now
Your chance has come and gone.

Torsdag

Plugg, Plugg, Plugg. Måste sitta kvar ett par timmar efter skolan idag igen. Powerpointen måste bli klar till imorgon då vi har redovisning. Får nog träna lite på den när jag är hos faster och klipper mig. Ska nog bli skönt att få bort det slitna trots allt, och så måste jag verkligen fixa luggen. Vem vet, för  en gångs skull kanske jag blir jättenöjd? :)

Klippning på G

Imorgon smäller det. Det som jag har fasat för de senaste veckorna: Klippning.
Man kan ju tänka sig att det är skönt att klippa håret, och jovisst är det härligt att få bort alla gamla slitna toppar. Men det blir ju att kännas så kort. Man drar alltid fingrarna genom det när det är klart och det är alltid samma tanka som dyker upp i huvudet: Vart fan är mitt hår? Jag hatar det. Precis när man fått det exakt som man vill ha det så måste man klippa av det. Sedan växer det ut igen, och så klipper man av det. Så håller det på i all evighet. Känns det som. Usch och fy för klippning. Jag funderar på att vara sjuk och flytta fram det ett par dagar. Eller kanske veckor.. Det tåls att kluras på. Återkommer om det imorgon. Puss!


RSS 2.0