Big mistake!

Jag gjorde en liten tabbe tidigare ikväll som resulterade i att hela min blogglayout försvann. Det var inte så bra!

I två timmar har jag suttit och försökt rätta till problemet. Och tro mig när jag säger att det inte är det roligaste jag har gjort. Det är grymt frestande för tålamodet!

Sunday

Skön Söndag, snart väntar Gossip girl och sedan blir det plugg.



Friday night

Speciell kväll måste jag säga.

Borde man inte sluta förvånas över Nora snart..?


1+1=2 ?

Huh, jag har just kämpat mig igenom inte mindre än fyra stycken matteläxor. Vi har nationella proven på onsdag och tills dess tänkte jag att det kan vara bra att ha gjort alla läxor som jag ännu inte har lämnat in. Alltså har jag suttit i X antal timmar och plågat mig själv med de mest omöjliga uppgifterna. cirka 90 stycken mattetal var det, och så här länge har jag nog inte suttit i sträck och räknat i hela mitt liv. Huvudet är helt tomt nu av allt räknande. Skönt att det är över. Nu ska jag sätta igång med de två sista kapitlena i personlig försäljning. Önska mig lycka till.

Handboll

Min kväll är räddad! Som genom ett under så visade det sig att det löste sig med mitt lilla problem jag skrev om tidigare. Vi hade faktiskt hade TV4-sport, så jag kunde se matchen trots allt. 27-24 blev det till Sverige, och på söndag är det dags igen. Kommer sitta bänkad framför Tv:n prick 10.55! Räkna inte med att kunna nå mig då! ;)

Nu väntar duschen! Tjing!


Problematik

Nu är ännu en skolvecka till ända. Det har varit en kort vecka den här gången eftersom vi var komplediga för öppet hus i måndags, och har studiedag imorgon. Det är helt underbart skönt! Jag och mamma hade tänkt julstäda och pynta till det lite här hemma så vi får det fint lagom till advent. Och det är det ju redan på söndag. Kan ni fatta vad fort tiden går? Jag tyckte ju nyss att det var jul..



Jag sitter även och dras med ett litet problem.. Em-kvalmatchen mellan Sverige och Polen går av stapeln ikväll, men den visas på TV4-sport! Jag har ju inte den kanalen! Det är så typiskt. Eftersom jag är ett riktigt handbollsfreak så är det ju ett måste att se alla matcherna. Vad göra?

Tea-time!

Idag verkar inget riktigt gå min väg. Jag har spenderat den senaste halvtimman med att försöka få in mina mobilbilder på datorn. Det går verkligen inte! Jag fattar inte vad problemet är?! Jag hatar teknik. Eller jag hatar i alla fall det faktum att jag inte förstår mig på den.

Jag tänker gå i strejk och sätta min och sätta mig och titta på film istället. Step up 2 blir det. Har nog sett den typ en miljon gånger och har ännu inte tröttnat. Så bra är den! Och så ska jag läsa min nyinköpta Solo-tidning om jag får tid. Det är åtminstone några saker jag förstår mig på. Dricka te är jag också bra på, så det får bli en annan sysselsättning.


Det var min kväll, vi hörs imorgon! Sweet dreams!


Underbara Onsdag

usch jag försov  mig imorse. Jag vaknade av att jag fick sms av Amanda som undrade vart jag var. Då var klockan tio i åtta, klockan åtta började första lektionen. Det var alltså bara att slänga sig upp ur sängen med en jävla fart och sätta fart på dagen. 

Om två timmar ska alla tjejer i ettan och tvåan på teater om ätstörningar, och sedan ska vi ha rollspel i personlig försäljning. Det kan bli kul. 

Julklapps-shopping

I år har jag bestämt mig för att inhandla alla julklappar i tid. I vanliga fall är man alltid ute i sista sekund och får stressa som en tok för att hitta en passande pryl att ge bort. Och för att inte tala om de brutala mängder folk som också är ute sent.  Dom är minsann inte roliga att springa runt och armbågas med. Och dessutom är köerna inte heller något man jublar över.

Så som sagt, jag ska alltså vara ute i tid, och jag började redan idag. Jag hittade faktiskt en present, eller jag och Emilie hittade en present, kanske jag ska säga. TIll våran blondin. Hoppas hon blir glad..  

Och som alltid när man är ute och shoppar så är man ju tvungen att skämma bort sig själv litegrann. Denna gång blev det med ett par örhängen. Skulle egentligen behöva ha ett par vinterstövlar eftersom mina nya visade sig ha ett stort hål i sulan. Men det får vänta ett tag till.


Pluggdagen

Har ledigt från skolan idag. Tyvärr så kommer hela dagen ändå tillägnas plugg tillsammans med Emma. Både psykologi- och matteprov står på schemat imorgon och jag känner att jag inte kan något av dem riktigt ordentligt.

Vi fick just veta att hennes far är borta över natten, så vi tänkte att jag lika gärna kan sova kvar där så vi verkligen får tid på oss att bli klara med allt. Så hela natten har vi hennes hus för oss själva så vi kan plugga ifred. Det är en lyx som man inte blir unnad allt för ofta när man bor hemma, så man får ju iaf tacka för det! Och så håller vi tummarna för att allt kommer gå väl imorgon!

Demi Lovato- This is me




Boring

Öppet hus idag var nog det värsta på länge. Det var så grymt tråkigt och jag var så rastlös så jag inte visste vart jag skulle ta vägen. Det enda som var bra på dagen var Adam Tensta, han var grym! Det är en lite konstig sak för mig att säga, jag gillar inte ens hans musik. Men det var en helt annan sak att lyssna på det live. Riktigt bra.
.

Här är en liten bild på några av oss damer i 2TU. ( I våra heta, gröna tröjor..)
 


Anne Franks dagbok

Vi fick en ny uppgift i svenskan idag, nämligen att läsa en klassiker. Vi fick några alternativ att välja på och det var helt utan tvekan som jag valde Anne Franks dagbok. Jag har tänkt läsa den i evigheter men aldrig kommit till skott. Men nu är den alltså utläst. Jag har legat instängd på rummet sedan jag kom hem idag bara för att bli klar med den. Jag är ju inte riktigt en sån där person som kan läsa ett par sidor varje kväll innan man går och lägger sig. Nej, ska det läsas så ska det läsas, och då ska man göra det utan en massa avbrott. Om man bara läser några sidor i stöten så kommer man ju aldrig in i boken, den hinner aldrig väcka några riktiga känslor.

För det gjorde den här boken. Man läste med en konstant oros-känsla i magen. Jag kan inte förstå att det faktiskt är en 14-årig flicka som har skrivit den? Maken till klok människa får man leta efter. Men det är ju sant, sitter man instängd i en underjordisk våning i två år så har man ju gott om tid att tänka och analysera sig själv.

Så för dig som inte har läst den här boken, Gör det! Det är defenitivt en tankeställare.

Öppet hus

Har turismlektion nu. Vi sitter och ordnar de sista detaljerna inför öppet hus nu. Tydligen ska vi släpa oss hit klockan tio imorgon och sitta och sega fram till typ halv tre. KUUUUL. Adam Tensta kommer dock och ska uppträda, så det kommer nog bli en del folk. Förhoppningsvis finns det väl något att sysselsätta sig med.

Nej nu blir det tillbaka till arbetet!


Katy Perry- Hot'n'cold


Min älskade lillebror


Shoo!

Kom precis hem från skolan och möttes av ett viskande "Oh, shit!" i hallen. Japp, välkommen hem, tänkte jag då. Nu är det något fuffens på G.

Det var min yngsta lillebror och två av hans kompisar som trodde att det var mamma som kom hem. När de insåg att det bara var jag så fortsatte de tissla med vad det nu var de höll på med.  Jag gick försiktigt in i köket där de höll hus och där möttes jag av det värsta kaoset sedan gud-vet-när. "Vi bakar!" upplyste dom mig glatt.

Bakar? Eh vadå? Antingen var det världens mest avancerade kaka, eller så har de helt enkelt bara roat sig med att plocka ut varenda pinal ur köksskåpen.

"Kan inte du hjälpe oss lite?" Frågade dom sen

Hjälpa er? Så att det blir jag som blir ansvarig för kaoset? Nejtack, skulle inte tro det.

Alltså smet jag in på mitt rum där jag nu sitter med den bärbara datorn och Rix FM på högsta nivå. Jag tänkte att om jag inte hör hur det bankar och smäller där ute så kan jag inte få någon skit för att inte ha hindrat dom från att sabba hela lägenheten...

Höh, Vem försöker jag lura. Det är klart att dom små glinen ändå kommer att skylla på mig.

"Ååh, men det är ju för att Jessica inte ville hjälpa oss!"

"Men Jessica," kommer mamma att säga då, "kunde du inte ha hjälpt dom litegrann?"



Japp, precis så kommer det låta.  Jag känner min familj för väl.


Onsdag

Åh, äntligen har det börjat bli lite vitt ute! När jag och Amanda klev ut genom skolans dörrar efter personlig försäljnings lektionen så möttes vi av en nästan helt vit gräsmatta. Underbart! Som jag har längtat efter att det här gråa och regninga vädret ska förvinna, det här var en klar förbättring! (Även om all snö säkerligen kommer att vara försvunnen imorgonbitti..)


Efter skoldagens slut åkte jag och Amanda upp på stan en sväng. Jag skulle köpa en ny mascara och hon var på jakt efter ett par strumpbyxor. Såklart slutade det med att vi kom hem med lite mer än vi tänk oss från början. Men det tillhör ju inte ovanligheten när det gäller oss, jag tror inte att jag vet några som kan spendera pengar så som vi kan! När vi ändå var i farten och brände pengar så tyckte vi att vi lika gärna kunde gå och käka något. Vi hamnade på mitt favoritcafé där Amanda för första gången fick smaka på en chai latte. För er som aldrig har druckit en sådan kan jag säga att den smakar jul. Kanel och kardemumma, ungefär. Det är så gott!


Beyonce- If I were a boy



Helt underbar låt. Jag älskar den!

Woho!

Nu har Malin äntligen skaffat sig en blogg! Kika in HÄR :)

Göteborg

Nu börjar det närma sig den efterlängtade Göteborgsresan med klassen! Det 4-5 december bär det troligtvis av och vi ska ha två toppendagar med bland annat julmarknaden på Liseberg, Julpaddan och Universeum. Förmodligen kommer det även inhandlas en hel del julklappar både till familj och vänner, och mig själv förstås. Man får ju passa på när man för en gångs skull kommer bort från de uttjatade affärerna i Örebro. Och som toppen på det hela så ska vi övernatta på det fyrstjärniga Gothia hotell. Det är minsann inte illa för att vara klassresa! Ska bli så kul! 


New York



Jag vill verkligen åka till New York! Det har varit en dröm ända sedan jag var liten. Så nu när man sitter och ska skriva en jobbansökan om jobb i New york så blir man ju bra sugen på att dra dit! Måste börja spara lite pengar så att jag kan åka dit efter studenten. Nån som vill följa med? :)

Måndag

Nu är det måndag igen, början på en ny vecka. Det går som alltid ruskigt segt på de första lektionerna och jag har oturen att ha tre timmars affärskommunikation i engelska. Två timmar är snart gjorda, och den sista timman hoppas jag kommer gå fort. På eftermiddagen väntar matte och psykologi, inte några av mina direkta favoritämnen. Dessutom råkar detta vara den längsta skoldagen på hela veckan.

Är det förståeligt om jag säger att jag inte gillar måndagar något vidare?

Mario Cart



Jag och Emma har suttit och nördat framför Mario Cart halva dagen. Så jävla roligt spel! Jag fick nog spö ungefär 9 gånger av 10, men nu ska jag gå hem och öva och sen ska hon få se på andra bullar! Ikväll blir det myskväll med spel och annat smått och gott, Lovely <3

Onsdag

Godmorgon! Idag är det onsdag, dagen jag har sett fram emot hela veckan. Ikväll ska jag nämligen in och titta på handboll i Örebro. Det är givetvis Lindesberg som spelar och det brukar vara ett härligt drag på deras matcher. Det ska bli så jäkla roligt! Saknar handbollen otroligt mycket och det här är det närmsta jag kan komma att spela själv med tanke på min höft och mina onda knän. Synd, men sånt är livet!

Godkväll

Klockan är över tre och jag är hur pigg som helst. Lägenheten är helt död eftersom min familj packade in sig i bilen tidigare ikväll och drog till Stockholm. Det är så otroligt skönt. Inte ett ljud. Ingen som gnäller över att ljudet på tv:n är för högt eller att man är uppe och väsnas för sent. Tänk vad skönt det skulle vara att ha det så på heltid? Jag vill flytta hemifrån. NU.

Men drömma går ju!

Nu tänker jag gå och skjutsa in en kopp glögg i micron, och sedan leta reda på något skitprogram på tv som man kan somna till. Bara mysa in sig i duntäcket en stund och tänka igenom allt som behöver tänkas igenom. Godnatt!
 

Onsdag

Konferens och reception. Kan det vara det tråkigaste ämnet månntro? Hmm.. Ja. Det kan det. Vem vill seriöst sitta och tänka ut hur mycket ett paket tamponger bör kosta att köpa på ett hotell?  Inte jag i alla fall. Som tur är så är det bara tio minuter kvar, sen får vi springa iväg och käka lunch. Skolans fantastiska falukorv!  Harkel.


Tisdag

Sorry för den lite dåliga uppdateringen. Jag har haft så otroligt mycket den senaste tiden så det har verkligen inte funnits tid till att sätta sig ner och skriva. (Och de gånger man väl försöker så kommer man inte på något..) Att mamma och Uffe håller på och fifflar med internet hemma gör ju heller inte saken bättre. De försöker fixa så att det ska bli trådlöst, men jag har en misstanke om att det inte går så bra för dom. Men jag hoppas på att de kommer i bukt med problemet inom en snar framtid! Tills dess får både jag och ni nöja oss med den klena uppdateringen som hinns med under lektionerna i skolan. Nu ska jag kila ut till min raring Emilia som tittar på fotboll. Jag har försökt hålla mig därifrån för att själv slippa se på skiten, men nu tror jag att det är slut snart. Så ha en bra kväll! :)





RSS 2.0